Spaans Op Maat

 Oprichting

 Spaans op Maat is opgericht door Elize Plink.

 “Ik ben mijn studieloopbaan begonnen met een International Baccalaureate omdat ik als jong kind al doorhad dat talen de toekomst hebben. Zo sprak ik al op jonge leeftijd vloeiend Engels en een aardig woordje Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

 Tijdens mijn tienerjaren ben ik al voor het eerst naar Midden Amerika gegaan met een studie uitwisselingsprogramma; later heb ik daar 7 jaar gewoond. Ik sprak al goed Engels omdat een groot deel van mijn schoolvakken in het Engels werden gegeven. Mijn doel van de uitwisseling was dan ook ‘meer dan goed Spaans leren’, immers een taal die 23 landen vertegenwoordigt! Zo heb ik ook mijn Spaans geperfectioneerd tot moedertaalniveau.

 Daarnaast heb ik een diploma HBO personeelsmanagement, PR&Communicatie en ben ik Docent Spaans en Vertaler Spaans-Nederlands en Engels-Nederlands. Ik heb weliswaar jarenlang in Latijns-Amerika gewoond, gestudeerd en gewerkt, mijn internationale lesbevoegdheid heb ik in Utrecht gehaald. Kortom: u kunt rekenen op professionele lessen/ service. Ik ben registerdocent en sta ingeschreven bij het CRBKO en het CPION, allen kwaliteitskeurmerken die je niet zomaar krijgt.

 Als docent heb ik ervaring in zowel het basis-, volwassen- als voortgezet onderwijs.

 

Top